fbpx

Στόχος οι Αγώνες Κοινοπολιτείας του 2026 (vid)

Στόχος οι Αγώνες Κοινοπολιτείας του 2026 (vid)

Η διεθνής ομοσπονδία πεζοπορίας μαζί με την αντίστοιχη της Αυστραλίας έχουν στόχο να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα των Αγώνων Κοινοπολιτείας του 2026 που θα διεξαχθούν στη Βικτόρια. Η πεζοπορία είναι ένα από τα αρκετά αθλήματα που διεκδικεί μία θέση στην συγκεκριμένη διοργάνωση και δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ότι περισσότερες από 20 χώρες έχουν παρουσία και συμμετοχή με την Αυστραλία να έχει διοργανώσει κατά το παρελθόν αγώνες παγκοσμίου κυπέλλου αλλά και παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η διεθνής ομοσπονδία ενδιαφέρεται να μπει στο πρόγραμμα με το ατομικό αγώνισμα, το νοκ-άουτ σπριντ και το ομαδικό σπριντ σε τέσσερα χρόνια από τώρα. Τα τρία αγωνίσματα σπριντ που διεξήχθησαν στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα είδαν τη δράση στο κέντρο της πόλης, στη Δανία, αντίθετα με την συνηθισμένη μορφή στα δάση.

Το Μπέντιγκο που θα είναι μία από τις τέσσερις περιοχές που θα διοργανώσουν αγώνες στη Βικτόρια το 2026 είχε φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1985. Η πεζοπορία έχει εμφανιστεί στις τελευταίες έξι διοργανώσεις των Παγκόσμιων Αγώνων ωστόσο δεν το έχει καταφέρει ποτέ στους Αγώνες Κοινοπολιτείας.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες