fbpx

Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΟΑΑ στα γραφεία της ΕΟΣ Κατερίνης (pics)

Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΟΑΑ στα γραφεία της ΕΟΣ Κατερίνης (pics)

Την Τετάρτη 30/11 η ΕΟΣ Κατερίνης δέχθηκε επίσκεψη στα γραφεία της από τον Πρόεδρο της ΕΟΑΑ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης), Νίκο Κόντο και τον έφορο ορειβατικού σκι, Βουτσελά Βασίλη.

Ο Νίκος Κόντος μετάφερε καταρχάς τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται από τα συνεχώς αυξανόμενα αθλήματα του χώρου μας, αλλά και την ένταξη αυτών σε ολυμπιακά αθλήματα.

Είπε τα καλύτερα για τον ΕΟΣ Κατερίνης, αναφερόμενος ότι πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο με μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του στα ορεινά αθλήματα και για την προσπάθεια που κάνει, χρόνια τώρα να μυεί εκατοντάδες νέα παιδιά στο ευ αγωνίζεσθε και τις αξίες του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Κατερίνης ανέλυσε τους στόχους και το όραμά του συλλόγου, για τη δημιουργία νέων αθλημάτων και συγκεκριμένα του ορειβατικού σκι στην Πιερία, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει και αγώνες υψηλού επιπέδου.

Στη συνεχεία ο Πρόεδρος και ο έφορος της ΕΟΟΑ ανέφεραν ότι είναι και θα παραμείνουν ένθερμοι υποστηρικτές κάθε πρωτοβουλίας για να αναβαθμιστούν αθλήματα όπου το μεράκι και η προσφορά ξεχειλίζουν.

Τέλος, διαβεβαίωσαν επίσης ότι θα είναι δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου για κάθε ανάγκη που θα προκύψει με οποίες παρεμβάσεις απαιτούνται. Η συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών έγινε σε ευχάριστο κλίμα και με την ολοκλήρωση της έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες