fbpx

Μάντης, Καγιαλής και Πετρούνιας εγκαινίασαν το «Καισαριανή Trail» (pics)

Μάντης, Καγιαλής και Πετρούνιας εγκαινίασαν το «Καισαριανή Trail» (pics)

Τρεις παγκόσμιοι πρωταθλητές και ολυμπιονίκες, ο Τάκης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής από την ιστιοπλοΐα και ο Λευτέρης Πετρούνιας από την γυμναστική, περπάτησαν και εγκαινίασαν το μονοπάτι της Καισαριανής.

Σε ανάρτηση στα social οι μεγάλοι μας αθλητές -παρότι θαλασσινοί οι δύο πρώτοι- τόνισαν την σημασία της επαφής με το βουνό και την σπουδαιότητα του «Καισαριανή Trail».

«Μαζί με τον @eleutheriospetrounias εγκαινιάσαμε τα πρώτα 15 χλμ του μονοπατιού “Καισαριανή Trail” στον Υμηττό όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν πλέον να περπατήσουν και να γνωρίσουν το βουνό του Υμηττού. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του @spay_imittos, @ioanniskonstantatos για την συνεχή προστασία και ανάδειξη του βουνού μας» αναφέρει η ανάρτηση.

Πρόκειται για μία εμβληματική διαδρομή εντός του Αισθητικού Δάσους Καισαριανής (ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ TRAIL), μέρος του «Υμηττός Trail» και που συγκεντρώνει αρκετά σημεία ενδιαφέροντος, όπως μονές, αρχαιολογικούς χώρους, βάραθρα, δρακόσπιτα, αναρριχητικές διαδρομές, το Δημοτικό αναψυκτήριο της Καλοπούλας και άλλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα