fbpx

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Η μαγευτική διαδρομή επιστρέφει στις 5 Μαρτίου 2023

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Η μαγευτική διαδρομή επιστρέφει στις 5 Μαρτίου 2023

Μια πολύ όμορφη διαδρομή για τους λάτρεις του τρεξίματος, επιστρέφει την πρώτη Κυριακή της άνοιξης για το 2023 και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου.

Ο λόγος φυσικά για τον Μαραθώνιο Ναυλίου, που είναι γνωστός όχι μόνο σε Ελληνικό, αλλά και Παγκόσμιο επίπεδο, αφού χιλιάδες δρομείς από διάφορες χώρες συμμετέχουν κάθε χρόνο.

Η Οργανωτική Επιτροπή με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την έναρξη των εγγραφών και όσα χρειάζεται να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου που προγραμματίζεται για τις 5 Μαρτίου 2023.

Στις 5 Μαρτίου στο Μαγευτικό Ναύπλιο! μία μοναδική αθλητική γιορτή, ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις, σε περιμένει!

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για την διοργάνωση και τις παράλληλες εκδηλώσεις στο website: https://www.nafpliomarathon.gr/ και στο Face Book: https://www.facebook.com/NafplioMarathonGR/.

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο το 2019 Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 – Highlights και στην εκτάκτως λόγω πανδημίας μεταφερθείσας ημερολογιακά διοργάνωση του 2022 Μαραθώνιος Ναυπλίου 2022 – Highlights.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο Μαγευτικό Ναύπλιο!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες