fbpx

Χιλιάδες συμμετοχές στο διήμερο 1ο KARTEROS RUN (pics)

Χιλιάδες συμμετοχές στο διήμερο 1ο KARTEROS RUN (pics)

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center, έλαβε χώρα το πρώτο Karteros Run στο Ηράκλειο, στο οποίο τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι αγώνες αφιερώθηκαν στην μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη και παράλληλα υπήρξε φιλανθρωπική δράση, καθώς οι συμμετέχοντες ενίσχυσαν όποιο ίδρυμα της επιλογής τους ήθελαν (το σύνολο 11) στην Κρήτη.

Η συμμετοχή του κόσμου μάλιστα εντυπωσίασε τον ίδιο τον Υφυπουργό, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν για την διεξαγωγή των αγώνων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

Και οι σημερινοί αγώνες, των 1.000μ. για παιδιά και των 5χλμ και 10χλμ για γυναίκες και άνδρες, ήταν αφιερωμένοι με σεβασμό στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, έχοντας και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το αντίτιμο συμμετοχής του καθενός στη διοργάνωση ενίσχυε κάποια από τις 11 κοινωνικές δομές της Κρήτης, που εκείνοι επέλεγαν.

Όλοι τρέξαμε, όλοι ήμασταν εκεί! Κάθε ηλικία, αθλητές και αθλούμενοι, οικογένειες και παιδιά!
Όλοι για τα ζωτικά μηνύματα της άθλησης και της κοινωνικής προσφοράς, έξι μήνες πριν από τη μεγάλη αθλητική γιορτή με τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023». 

Μαζί μας οι Ολυμπιονίκες, οι Παραολυμπιονίκες, αλλά και οι σπουδαίοι πρωταθλητές μας, που δίνουν εμφατικά το παράδειγμα στη νέα γενιά:
Ο πρόεδρος της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee και Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Giorgos Kapellakis, το μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και Παραολυμπιονίκης στον στίβο, Manolis Stefanoudakis, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Ολυμπιονίκης κολύμβησης, #Nikos_Xylouris η Olympian μαραθωνοδρόμος Maria Polyzou, Marathoner, η Olympian στα 400μ. στον στίβο, Irini Vasiliou, ο Πρωταθλητής Ευρώπης στα 60μ. και στα 100μ. στον στίβο, #Άγγελος_Παυλακάκης και η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στις απόστασης στην κολύμβηση, #Artemis_Vasilaki, η οποία μάλιστα έτρεξε την διαδρομή των 5χλμ. βγαίνοντας 2η!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!

International Committee of the Mediterranean Games, Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δραστηριότητες